Wat een eerste dag zeg! - Reisverslag uit , van Lindsay Weerden - WaarBenJij.nu Wat een eerste dag zeg! - Reisverslag uit , van Lindsay Weerden - WaarBenJij.nu

Wat een eerste dag zeg!

Door: lindsayvanderweerden

Blijf op de hoogte en volg Lindsay

18 Mei 2012 | ,

Hallo allemaal,

Nou zeg, wat een super leuke eerste dag. Gister was het allemaal nog een beetje hectisch met de aankomst en het appartement enzo, maar vandaag was het super.

Ik ben vandaag begonnen met een ladder op te klimmen. JaJa, Rosaly (mijn begeleider) had haar sleutels in de binnenkant van de deur laten zitten waardoor we niet weg konden omdat de autosleutels daar natuurlijk ook aan zaten. Na een uur te hebben moeten wachten kwam die geode man eens aanzetten met een ladder.
Daarna begint hij doodleuk te vertellen dat hij de ladder niet op ging, dus moesten wij dat wel doen.
Na deze geweldige ochtend zijn we naar een welkomsmeeting gaan doen in Caleta. Volgende week moet ik dit zelfs al alleen gaan doen :| Heel eng dus.

Daarna zijn we alle hotels gaan bezoeken in die buurt om de welkomsblaadjes te veranderen, want ja, ook daar moet mijn naam natuurlijk op komen te staan.

Daarna zijn we nog even lekker wat gaan eten om vervolgens naar de telefoon winkel te gaan om internet en een simkaart te kopen. En blijkt nou, is de telefoon die ik mee heb genomen niet simlockvrij!! SHITT! Heel vervelend dus.

Hierna kwam het leukste van de dag! Ik ben mijn autotje op gaan halen! echt een hele leuke Dacia Sandero in het goud! Echt iets voor mij dus. De foto's van de auto moeten nog komen, want ik moet hem natuurlijk eerst goed uitproberen.

Het appartementencomplex waar ik in zit is echt super luxe. We hebben 2 zwembaden waar we gebruik van mogen maken. Ik heb een aparte woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer (met Jawel, een 2 persoonbed en een 3 deurs kast!). Ik heb tot nu toe dus nog niks te klagen.

Gelukkig kan ik het heel goed vinden met Rosaly en vanavond gaan we stappen met een hostess van Oad en Neckermann. Wordt dus zeer gezellig (hoop ik).

Nouuu, wanneer ik weer wat meer heb gewerkt horen jullie natuurlijk weer meer van me. Ik zal ook meteen de foto's erop zetten van mijn appartementje.

Heel veel liefs,
Lindsay

• 18 Mei 2012 - 19:31

Inge:

Ha die Lindsay.
    Wat een leuke berichten allemaal!!!
    Wat een schitterend appartement, goed gedaan hoor.
    Geniet van alle leuke dingen die je meemaakt en werk ook nog een beetje........... ( maar dat is bijzaak, want het kost zoveel vrije tijd)
    Groetjes van ons en tot snel weer op deze site, we volgen je.
    Inge en Wim

• 19 Mei 2012 - 07:41

T.Esther & O.René:

Normaal gesproken is zo'n eerste dag een sprong in het diepe, maar jij hebt dus de hoogte op gezocht (ha ha). Leuk om te lezen dat de reis goed is gegaan en je 1e indruk goed is. Het appartement ziet er leuk uit en heeft genoeg ruimte om de komende maanden te wonen. We hebben de indruk dat je je niet hoeft gaan te vervelen met je nieuwe vriendin, maar misschien is het handig om af en toe te dubbelchecken zodat al die arme vakantiegangers niet hun welkom pas op het eind van de vakantie ontvangen... of iets dergelijks (grapje)
    Nou, nogmaals veel succes en plezier gewenst, maar dat zal zeker gaan lukken en we blijven je volgen.
    Veel liefs en groetjes,
    Ome René en tante Esther.

• 19 Mei 2012 - 08:59

Tante Astrid.:

Heey Lindsay,

Dat ziet er goed uit, leuk appartement.
    Lekker ruim ook zo te zien.
    we blijven je verhalen volgen, leuk.
    Heel veel succes en plezier.
    Maar met dat plezier zit het wel goed volgens mij!!
    Veel liefs van de hele familie.

• 19 Mei 2012 - 14:25

Fam Nieskens:

Ha Lindsay,
    Wanneer kunnen we komen zo te zien heb je best nog wel ruimte voor ons drietjes. Nee grapje meid, je weet wat ik je heb gezegd geniet ervan. En voor dat wij het weten is de tijd om en ben jij alweer terug.En dan kom je weer een keertje lekker bij ons eten en lekker bij kletsen. He meissie de groetjes en geniet ervan.

Rick Jacqueline en Jelle.

• 19 Mei 2012 - 15:06

Jelle Nieskens:

hoi Lindsay
    wat een leuke verhalen en wat een huis!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wanneer kan ik naar jou toe komen voor bijles??? geintje. geniet er maar van
    gr Jelle

• 20 Mei 2012 - 11:56

Tante Karin En Fam.:

Hoi Lindsay,

We hebben je reisverslag en foto's bekeken. Jouw appartement ziet er erg leuk uit. Hier hou je het wel 4,5 maand vol, zo te zien. We wensen je veel succes en veel plezier!
    Uiteraard zullen we regelmatig op je site kijken voor de laatste nieuwtjes.

Tante Karin en de rest

• 21 Mei 2012 - 21:21

Godelief:

Skon foto's van een groot appartement. Ben nu wel benieuwd hoe het stappen was? en je eerste ervaring met het werk. Heb begrepen de 1e week met Rosaly?

• 22 Mei 2012 - 19:12

Yvette De Jong:

Heey meis, hoe is het daar bij jou?? Wat heb je een gaaf appartement.
    Ik hoop dat je het naar je zin hebt en een beetje kunt wennen. Geniet er lekker van en let op jezelf.
    Veel liefs

• 22 Mei 2012 - 21:50

Lindsay Van Der Weerden:

Hahaha, leuk om te horen dat jullie allemaal jaloers zijn :P
    Ik heb zat plek voor logies want ik heb naast mijn 2persoonbed ook nog een 5persoons slaapbank :P
    Bezoek is dus altijd welkom ;).
    Gelukkig doet mijn internet het weer zodat ik jullie op de hoogte kan houden :)
    Xxxx

• 22 Mei 2012 - 21:54

Marion Briels:

dus ook nog op zie ik. Nick vond het super je gesproken te hebben net. Ikzelf ook ben erg blij dat je het zo naar je zin hebt. En wat een prachtig appartement en dan nog wel met 2 zwembaden zei nick. Voor morgen veel succes. dikke knuffffffffffff xxx

• 23 Mei 2012 - 10:20

Pappie:

Ik zit nu op het werk en zie dat ik op het werk ook je verslagen kan bekijken. Ik had de foto's natuurlijk al gezien. Ziet er allemaal schitterend uit. Zeker voor een "werk" vakantie.
    Alleen ik ben even in de war geraakt met die goudkleurige auto. Volgens mij had je de zonnebril nog op, want volgens mij is ie toch echt grijs. Nu maar zorgen dat er geen deuken in komen. Want als ik het goed heb begrepen zijn jullie (Rosalie en jij) een uur sneller in het zuiden van het eiland dan de bus. Ik hoop voor jou dat er niet voor politie agenten op het eiland zijn. Tot gauw weer.
    liefs. Pap.

• 23 Mei 2012 - 20:53

Je Chicky:

chicky wat ziet het er allemaal mooi uit. hoe bevalt je je nieuwe autotje? kunnen we binnenkort een x skypen? Lufffffff Joe! (L)

• 24 Mei 2012 - 19:02

Marja Vlassak:

Hoi hoe is het daar? ik heb net je fotos gezien,het ziet er geweldig uit een een leuke auto heb je .geniet van je tijd daar groetjes Marjaxxxxxjes

• 26 Mei 2012 - 20:12

Lindsay Van Der Weerden:

Iedereen die wil skypen, dat kan gewoon. Ik heb internet in mijn appartement. Mijn skypenaam is Liindsay1771. Je kan me dus gewoon toevoegen en dan kunnen we skypen. Ik ben helaas wel vaak pas 's avonds thuis van het werken en het is hier natuurlijk een uur vroeger, maar ik doe mijn best om hem altijd aan te hebben staan.